Monika shpërthen kundër Ilirit: Qenke njeri shumë i keq!

Uncategorized

Një tjetër debat ka eskaluar sonte gjatë spektaklit mes Ilirit dhe Monikës, sherri nisi për faktin se Iliri ka kërkuar më herët që të jetë në një televotim me Monikën, duke besuar se do ta eliminojë nga shtëpia.

Monika nuk e ka pritur mirë madje e shprehu se ky është presion i hapur, pasi Iliri u ka thënë banorëve që më nxirrni në nominim mua me Monikën.

“Kam menduar se ishe artist, të kam dhënë shumë nga vetja, qenke djalë i keq” ishte akuza e Monikës kundrejt Ilirit.

Në këtë debat është përfshirë edhe Donaldi, “Iliri thjeshtë ka gjetur një vend për tu kapur për të marrë pikë” u shpreh ai për Ilirin.

“Kjo është situatë tipike e mospërputhjes së karaktereve” u shpreh Balina në fund të debatit Monika-Ilir./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.