Ndodh edhe kjo: Nëna merr dhëndër me “qira” për të bijën

Uncategorized

Nëna merr dhëndër me “qira” për të bijën.Një vajzë në Amerikë zbuloi se nëna kishte paguar një burrë, për tu afruara me të dhe për tu martuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza thotë për mediat e huaja se mamaja nuk e pranonte biseksualitetin e saj dhe donte me çdo kusht që të martonte të bijën me burrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.