Arjolen në Kosovë e mbajnë në pëllëmbë të dorës

Uncategorized

Arjola Demiri është aktorja e njohur sjqiptare, qe karrieren e nisi vonë, por që ja doli të jetë e sukseshme.

Arjola, karrieren artistike e ka nisur në Kosovë në serialin “O sa mirë”, ku roli i saj gjeti mjaftë simpatizant.

Aktorja vitet e fundit është kthyer në Shqipëri, e së fundi u bë pjesë e “Big Brother VIP”, ku edhe fitoi një apartament, shkruan “Kosovarja”.

Ama, Arjolen më mirë se në Kosovë nuk e trajtojnë askund. Ditet e fundit bashkë me fëmijët dhe shoqërinë po kënaqet në Brezovicë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.