Mund edhe mos ta njihni, por kjo këngëtare është mjaft e përfolur në estradë

Uncategorized

Ajo padyshim është një emër kyç në estradën shqiptare. Bëhet fjalë për këngëtaren Tayna e cila është mjaft e kërkuar e që agjenda e saj është e ngjeshur me koncerte të shumta.

Por, ndonëse jemi mësuar t’i shohim të kuruara deri në detaj në pamjet që ato publikojnë në rrjetet e tyre sociale, një gjë e tillë nuk mund të ndodhë dhe në koncerte, kur fansat e këngëtarëve shkrepin fotografi.

Një fotografi e tillë tani po qarkullon e këngëtares Tayna gjatë një koncerti, dhe e cila vështirë të njihet.

Pa photoshop, e djersitur, dhe pa filtera të Instagram-it, Tayna duket krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë na shfaqet në fotografitë që publikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.